Shop hier een Italiaanse pizzaoven voor thuis in de tuin!

PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn houtgestookt en mobiel. Bak pizza zoals in Italië! Vlak naast het houtvuur. Op de hete stenen van de ovenvloer. Natuurlijk wel op ruim 400 graden zoals het hoort! De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn te koop in verschillende formaten: Klein en handzaam, Lekker groot en Extra groot!

Meest verkochte pizzaoven in Nederland:

De "PIZZAJOLLY® Originale 70" is al meer dan 15 jaar de meest verkochte pizzaoven in Nederland! Deze echt Italiaanse houtgestookte pizzaoven heeft voldoende ruimte voor het bakken van twee grote pizza's tegelijk.

Handig aansteken en schoner bakken!

De "PIZZAJOLLY Originale 70" pizzaoven wordt geleverd inclusief een los "vuurscherm" en "houtsteun". Met deze handige hulpmiddelen kun je de PIZZAJOLLY pizzaoven nog makkelijk aansteken. Deze unieke tools helpen bovendien de stenen pizzaoven-vloer vrij van te houden van as en vuur-spetters. Zo wordt jouw pizza nog lekkerder en bak je veilig en gezond!

Pizzajolly pizzaoven originale 70

Complete pizzaoven dus gelijk beginnen met bakken!

Verder is de pizzaoven voorzien van een handige afneembare thermometer. Zo weet je tijdens het opstoken en bakken precies hoe heet jouw pizzaoven is. Samen met de regelbare schoorsteen en de afneembare ovendeur, heb je de stook-temperatuur van de PIZZAJOLLY pizzaoven al snel onder controle. Lekker compleet uitgevoerd dus! Met een echte Italiaanse PIZZAJOLLY® pizzaoven kunt je na aankoop meteen aan de slag!

Shop Offerta = Ons aanbod voor u!

Een echte pizzaoven kopen is voor veel pizza-liefhebbers de grote droom die uitkomt! We helpen je graag bij de keuze voor aankoop van jouw "PIZZAJOLLY® pizzaoven! In onze prijslijst geven we je graag de laatste aanbiedingsprijzen.

Vraag naar de mogelijkheden en onze prijslijst-bestelformulier

PIZZAJOLLY® Kwaliteit en duurzaam ook na jaren buiten staan!

De PIZZAJOLLY® pizzaovens kunnen gewoon buiten blijven staan. Regen, wind of kou zijn geen probleem. Echt het hele jaar door te gebruiken dus! De PIZZAJOLLY® pizzaovens zijn bewezen duurzaam (al meer dan 10 jaar buiten!). Ze gaan jaren mee. U maakt met de aankoop van een Originele PIZZAJOLLY® pizzaoven een goede keuze voor Italiaanse kwaliteit en pizzaplezier.

Buitenkeuken en professioneel pizzagereedschap:

Bij de PIZZAJOLLY® tuinovens zijn bij ons ook verschillende handige pizza-buitenkeuken meubels te bestellen. Tevens hebben wij o.a. professionele pizzagereedschappen. Pizzascheppen en allerlei handige pizzahulpmiddelen voor bij de oven. Zo kunt u uw eigen Italiaanse buitenkeuken met pizzaoven samenstellen. Ook een maatwerk buitenkeuken is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Bel 0343 575 898 Voor informatie of bestellen!

Ja, Leuk! Ik bestel een PIZZAJOLLY® pizzaoven!

Ik wil een pizzaiven in de tuin een PIZZAJOLLY pizzaoven leuk!
Pollo arrosto al forno
LeukvanPizzajolly.nl
Buitenkeuken met pizzaoven! PIZZAJOLLY al jaren de beste pizzaovens!
Calzone uit eigen oven. Mmm heerlijk!
PIZZAJOLLY PIZZAOVEN TWEE PIZZA IN DE OVEN

Snel aan de slag met uw eigen PIZZAJOLLY pizzaoven

EEN PIZZAJOLLY PIZZAOVEN IS ECHT LEUK!

 

Een pizzaoven in de tuin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Voor een PIZZAJOLLY pizzaoven hoeft u niets te metselen en er zijn geen zware of grote bouwsels nodig. Een PIZZAJOLLY steenoven is na aankoop meteen klaar voor gebruik. Past in elke buitenkeuken of terras. Onze in Italië gebouwde pizzaovens kenmerken zich door de goede kwaliteit en bewezen duurzaamheid.

Het hele jaar door pizza maken.

De meestverkochte pizzaoven in Nederland: de PIZZAJOLLY® pizzaoven "Originale 70, geschikt voor het bakken van 2 grote pizza's tegelijkertijd. Afmeting van 70 x 70 cm en een gewicht van circa 65kg. Voorzien van extra dikker stenen ovenvloer en stenen ovenfront. De PIZZAOVENS zijn rondom zwaar geïsoleerd en geschikt voor het natte Nederlandse klimaat. Dus het hele jaar door te gebruiken!

Bakken op 400 graden naast het houtvuur!

De "Originale 70" is na circa 20 tot 30 minuten op temperatuur. U bakt op ruim 400 graden uw pizza naast het houtvuur heerlijk krokant en geurig. De pizzaovens zijn gebruiksklaar en kunnen na aankoop meteen worden gebruikt. Geen fundering, droogstoken of bouwwerk maken, maar gelijk aan de slag. Met de bijgevoegde instructie en gratis deegrecept maak je al snel zelf de lekkerste pizza's thuis!

Iedereen kan pizza bakken!

Door de unieke constructie is een PIZZAJOLLY houtgestookte pizzaoven oven erg flexibel in gebruik. De verbranding in de pizzaoven is optimaal. Daardoor is er maar heeft weinig hout nodig om te stoken. Hierdoor is de pizzaoven lekker snel op temperatuur. Bovendien is de PIZZAJOLLY rondom goed geisoleerd zodat de warmte lang in de oven blijft. Dus pizzaoven neerzetten, hout in de pizzaoven leggen, snel en makkelijk aansteken en al na 20 minuten kan de eerste pizza de houtoven in. Leuker kan het niet!

Ik wil meer weten over mijn pizzaoven

PIZZAJOLLY pizzaoven "life cooking".

Eerst even zien, ruiken en voelen aan uw PIZZAJOLLY oven? Dat kan, komt u gerust even kijken in Maarsbergen. Wij hebben in onze "pizzaproeftuin" altijd enkele ovens en bijpassende pizzameubels / buitenkeukens staan.

Bel wel even voor een afspraak 0343 575 898. U bent welkom van Zondag tot Zondag!

Demo pizzajolly pizzaoven bijwonen

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN